Let op: Fairdent gaat verder onder de naam Kunstgebitten Rijnmond

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten, zijn zeer ambitieus en willen samen met u komen tot een mooi eindresultaat. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat goed overleg met de cliënt het beste resultaat oplevert. wij betrekken u letterlijk in alle stappen van het proces en luisteren graag naar uw eigen ideeën en inbreng over uw kunstgebit. Kleur, vorm en zetting van de tanden wordt samen met u uitgekozen. Dit gebeurt altijd in een sfeer van respect, vertrouwen en met alle aandacht. Wij zullen u eerlijk vertellen wat u kunt verwachten en of uw wensen haalbaar zijn voor uw situatie.

We streven ernaar dat u als client altijd door dezelfde behandelaar geholpen zult worden, zo hoeft u uw verhaal maar één keer te vertellen en bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Uw behandelaar is dan ook volledig op de hoogte van uw situatie.

Zowel de behandelingen als het vervaardigen van de uitneembare gebitsvoorzieningen vinden plaats onder één dak. Door alles in eigen beheer te maken staan we garant voor een hoge kwaliteit en kunnen we snel handelen.

Uw kunstgebit moet duurzaam zijn. We maken uw kunstgebit met de beste materialen die er te krijgen zijn. Zo kunnen we voor u een kunstgebit leveren van hoge kwaliteit die lang meegaat.

We zien u graag op de praktijk of als u daar niet toe in staat bent komen we op huisbezoek. Uw kunstgebit is onze zorg.

Maatschap Kunstgebitten Rijnmond

Shawas Nawrooz
Shawas Nawrooz
Tandprotheticus/Tandtechnicus
Dennis van ’t Kruijs
Dennis van ’t Kruijs
Tandtechnicus

De Tandprotheticus.

Tandprotheticus is een zelfstandig beroep, dat wil zeggen dat de tandprotheticus geheel zelfstandig behandelingen uitvoert. Hij is bevoegd om volledige boven- en onder kunstgebitten aan te meten in de tandeloze kaak. Bij een tandprotheticus kunt u terecht zonder doorverwijzing. Uiteraard wordt ook samengewerkt met tandartsen en implantologen. Dit is het geval als u voor een gedeeltelijk kunstgebit, een noodgebit of uitneembare voorziening op implantaten (klikgebit) kiest.

De Tandtechnicus.

De Tandtechnicus maakt in het tandtechnische laboratorium de uitneembare gebitsvoorzieningen in opdracht van de tandarts, implantoloog of tandprotheticus.

Openingstijden

Maandag8:30 - 18:00
Dinsdag8:30 - 18:00
Woensdag8:30 - 18:00
Donderdag8:30 - 18:00
Vrijdag8:30 - 18:00
Zaterdag9:00 - 15:00
  • Specialist in Kunstgebitten
  • Ruim 27 jaar ervaring in prothetiek
  • Eigen laboratorium